Puur Welzijn Stressvrij programma

Voor meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en lichaam

Ervaar jij veel stress in je leven? Zowel privé als op je werk? Neem jij je werk mee naar huis? Ben je perfectionistisch en is goed niet gauw goed genoeg? Probeer je zoveel mogelijk alle ballen in de lucht te houden, maar is de balans een beetje zoek?

Iedereen ervaart in zijn leven in meer of mindere mate regelmatig stress. Dat is in principe heel normaal. Het is een onderdeel van ons leven, of we dat nu leuk vinden of niet. De mate van stress en de klachten die je hiervan ondervindt zijn echter afhankelijk van hoe je ermee omgaat. En hoe groot de stress is. Ben je bijvoorbeeld iemand die perfectionistisch is en graag alles onder controle heeft. Dan is de kans groot dat je meer stress ervaart dan iemand die een voldoende ook goed genoeg vindt. Gevolg is dat de stress chronisch wordt, je er lichamelijke klachten van krijgt en je het gevoel hebt dat je het niet meer onder controle hebt. En voor je het weet zit je overspannen thuis. En dat is nu net wat je niet wilt.

Wil jij ook:

 • Beter om kunnen gaan met stress en de drukte van het dagelijkse leven
 • Hulp om van het piekeren af te komen
 • Meer vertrouwen en inzicht in jezelf krijgen
 • Meer van jezelf leren houden, waardoor je keuzes gaat maken die beter bij jou passen
 • Overzicht hebben en houden
 • Meer rust, kracht, ontspanning en energie ervaren
 • Geen vage klachten meer hebben, maar je weer energiek voelen.

Dit is allemaal mogelijk. En ik kan het weten, want ik heb het zelf allemaal ervaren. En ik kan je met heel mijn hart zeggen dat ik er een ander mens door ben geworden. Ik heb een andere kijk op mijn wereld en de mensen om mij heen gekregen. En dat kan ik jou ook bieden. Met 1 integrale aanpak een totale switch creëren. Ik zelf ben er het levende bewijs van dat dit kan. En dat gun ik jou ook. Ik lever alleen geen instant oplossingen. Je moet er wel wat voor doen. Geen zin of tijd voor? Ook prima. Dan koop je weer een boek met de beste oplossing. Maar wees eens eerlijk, hebben al die boeken, films en losse adviezen die je tot nu toe gezien, gelezen en uitgeprobeerd hebt het resultaat opgeleverd waar je zo naar verlangt?

Stressfactoren en drukte zal je in je leven altijd tegenkomen. Dat is het leven. En een gegeven. Daar kun je soms iets aan veranderen, maar meestal heb je daar geen invloed op. Wel kun je leren hoe je daar op een andere manier mee omgaat. Hoe jij in al die drukte toch de rust kunt behouden. En hier en daar nee leert zeggen.

Ik gun het echt iedere vrouw om gebalanceerd in het leven te staan. Uit eigen ervaring weet ik hoe je leven daardoor kan veranderen.

Wat ik je concreet bied
 • 7 Coaching sessies, van 1,5 uur, die in om de week plaatsvinden
 • Bloedanalyse voor een uitgebreide welzijnscheck
 • Voedings- en suppletie advies
 • Werkboek met oefen- en leesmateriaal
Investering in jezelf

Deze integrale aanpak  zorgt er uiteindelijk voor dat je meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en lichaam ervaart. Een mooie investering in jezelf, ter waarde van € 795,- inclusief BTW.